27. lokakuuta 2011

The Anatomy Colouring Book




Kävin eilen hieman ostoksilla suomalaisessa kirjakaupassa. Istuimme yhden luokkalaisen kanssa Subwayssa illalla, kun hän mainitsi että eräs toinen luokkalaisemme oli käynyt ostamassa kirjakaupasta anatomian värityskirjan. Mielenkiintoni heräsi siinä silmänräpäyksessä, koska minä en ole ihminen, joka pitää listojen lueskelusta, vaan visuaalisuus on minulle hyvä tapa oppia. Mahtavaa, että joku on yrittänyt tehdä opiskelusta mielenkiintoista! Siltä istumalta lähdin käymään kirjakaupassa ja siellähän se hyllyssä huusi nimeäni. Vajaa kaksikymmentä euroa köyhempänä palasin kaupasta mukanani tuo kirja. Toivon todellakin, että se saa minut oppimaan asiat helpommin. Hienoa tuossa kirjassa oli vielä se, että kaikki tekstitkin ovat englanniksi. :)

2 kommenttia:

  1. Voi mäkin oon kuullut tosta! :) Siistiä. Mut onkos siinä tieteellisiä nimityksiä vai vaan englanniksi? Tosin sua hyödyttää nuo englanninkielisetkin ihan hirveesti. :)

    VastaaPoista
  2. Selitykset kaikki tuossa on enkuks, mutta kyllä latinaks kaikki ruumiinosat ja elimet ynnä muut. Joissain näkyy olevan myös vielä enkuks perässä, mutta osassa vaan. : )

    VastaaPoista