22. toukokuuta 2011

Myrskyn jälkeen on poutasää

Serkun tyttö katselemassa sadetta.

Hello jälleen! :) Long time no see. Pidin tämmöisen muutaman viikon spontaanin postaustauon, on aika palata jälleen ruotuun. Elämälle jotain muutakin sisältöä, kuin Facebookin tuijottelu. 

Jos jonkinnäköistä ja toisaalta ei minkäännäköistä on tapahtunut näiden muutaman viikon aikana. Päällimmäisinä nyt se, että olen vihdoin saanut töitä kiitettävästi tälle kesälle, eikä minun myöskään tarvitse jatkaa tätä lomailua juhannukseen saakka. Aloitan ensimmäisen jobini kesäkuun kuudentena ja jatkan aina elokuun seitsemänteen saakka lomaillen juhannusviikon tuossa välissä. Olen huojentunut, sillä nyt minulla on kenties edes jonkinlaiset mahdollisuudet selvitä tulevan syksyn opiskeluista ilman, että tarvitsee omaa kieltään leivän päälle laittaa. 

Syksyn opiskeluista ei ole vielä mitään varmaa tietoa. Jo menneistä pääsykokeista saan tietoa aikaisintaan tämän kuun 30. Jos haaveilemastani paikasta saapuu hyväksymiskirje, otan paikan välittömästi vastaan ja alan etsimään itselleni kämppää. Jos en saa paikkaa tai vastaus ei ehdi tulla ennen kesäkuun toista viikkoa, käyn vielä luultavasti kaksissa pääsykokeissa. Jännittyneenä siis vastauksia odotellen. 

Ylioppilasjuhlavalmistelut ovat myöskin viimeistään nyt täydessä vauhdissa, sillä torstaina sain virallisen vahvistuksen sille, että minusta on todellakin tulossa ylioppilas. Eihän siitä kyllä epäilyksiä ollutkaan, mutta olihan se hieno kuulla! :) Tällä hetkellä meidän tuvanlattia on täynnä erinäisiä laatikoita täynnä jos jonkinlaista kippoa ja kuppia juhlia varten. Huh, miten ne ovatkaan jo lähellä!

Asiaan millään tavalla liittymättä, rakastan alla olevaa videota! ♥ Check that out!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti