8. huhtikuuta 2011

Kevät on tullut takaisin, kevät on tullut takaisin! ♥


Koska tiet ovat viimein sulat, olen saanut vihdoin aloitettua pyöräilyharrastukseni tälle keväälle. Tiistaina olin aivan onneni kukkuloilla kun pääsin ensimmäisen kerran kunnolla pyörän selkään polkemaan aurinkoisella ilmalla keskustaan. ♥ Tiistaina huomasin myös, että kevät on viimeinkin tullut. Tapasin nimittäin muun muassa kaksi kärpästä vintin portaissa, yllä olevan perhosen ikkunassani ja kuulin tikan aherruksen pyöräilymatkallani. Eilen näin myös kevään ensimmäiset talitiaiset! Miten hyvälle mielelle ne saivatkaan. :)

Olenkin jo kolmena päivänä tällä viikolla hypännyt pyörän selkään ja sutinut keskustaan, joten kilometrejäkin on ehtinyt jo tulla (matka yhteen suuntaan on kuutisen kilometriä, ehkä hieman vähemmän). Pitäisi kenties ostaa kilometrimittari, koska haluaisin oikeasti tietää, paljonko kilometrejä minulle tulisi esimerkiksi kuukauden aikana. Kesällä se luku olisi luultavasti melko suuri. 

Eilisellä pyöräilyllä kävin ystäväni kanssa äänestämässä (ensimmäistä kertaa!), kirjastossa ja kaupassa hakemassa hieman evästä. Ilma oli jälleen mitä parhain. :) Ajatukseni eivät tällä hetkellä ole hirveän selkät, kuten huomaatte. En siis jatka tätä sepustusta enempää vaan jatkan sekavaa elämääni. :D Kohta pitäisi suksia suihkuun ja hieman siivoilla huonetta. Illalla ripari-infoon (pääsin vaellusleirille isoseksi, jihuu!), sekä nuorteniltaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti