17. huhtikuuta 2011

Day 18 - Your favorite birthday

Kun nyt kerran taas päästiin tämän haasteen makuun niin yritetäänpäs nyt sitten saada tämä joskus päätökseenkin. :D Minähän en tämän kanssa luovuta! Tänään aiheena lempisyntymäpäiväni (eihän noin voi edes sanoa, lempisyntymäpäiväni, pah). 

5045502202_1d867c8a41_z_large
Happy birthday!

Minun syntymäpäiviäni ei ole koskaan juhlittu mitenkään erityisen suuresti. Asun (vielä hetken) täällä sivukylässä ja kaikki ystäväni asuivat enemmän tai vähemmän kaukana luotani. En muutenkaan tainnut koskaan olla sellaista juhlijatyyppiä. Eräänkin kerran luokseni tuli ainoastaan naapurin ikäiseni poika, jonka olen tuntenut aina niin pienestä kuin saatan muistaa. :D Taisimme silloin olla niitä parhaita kavereita, ystäviä olemme edelleenkin. Tenavana ei ollut oikein varaa valittaa, kun ei ollut ketään muutakaan kenen kanssa leikkiä. x)

Tumblr_le3m7qmyeb1qza0fjo1_500_large
Let's party!

Muutamaan vuoteen en ole juhlinut syntymäpäiviäni enää juuri ollenkaan, mutta päätin, että kyllähän sitä nyt täysi-ikäisyyden rajapyykkiä täytyisi jotenkin juhlistaa! Vietinkin 18-vuotis syntymäpäiväni erään hyvän ystäväni mökillä kutsuen sinne läheisimmät ystäväni, jotka kutsuivat mukaansa muutaman muun (normaalia? :D). Vietimme erittäin mukavan illan syöden (kaikki toivat mukanaan ruokaa), laulaen karaokea, jutellen, jutellen ja vielä vähän jutellen.

Sain eräältä ystävältäni ja hänen tyttöystävältään lahjaksi kertakäyttökameran, joka sisältää 27 kuvaa tuosta unohtumattomasta päivästä. Parastahan noissa vanhan ajan kameroissa on se, että kuvien ottoon on vain yksi mahdollisuus, eikä koskaan voi tietää minkälaisia otoksia sitä saa aikaan. Kuvat ovat kuinka ollakaan edelleen teettämättä ja päätin, että jos pääsykoereissulta vain yhtään pennosia jää niin Jyväskylässä käyn teettämässä kuvat, jotta voin tallettaa ne vihdoin valokuva-albumiini. Paperivalokuvat ovat vain niin... ah. ♥ Kyllä minä vielä ne monet muutkin kuvat saan koneelta paperiversioiksi, uskokaa vain.

Mutta niin. Nyt kyllä hairahduttiin taas hieman muihin aiheisiin. :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat synttärikuvat, tosin ehkä olis vähän ahdistavaa olla noin isojen juhlien keskipiste! Ifolorilla on nyt -50% kaikki kuvakoot, kannattaa sieltä tilailla jos digikuvia haluaa paperisiksi :)

    VastaaPoista
  2. Juu ei iha noin paljon vieraita. x)

    VastaaPoista