4. maaliskuuta 2011

Ystäväkirja

5399376304_5c49526f68_z_large_large

Nimi - Jenna 
Lempinimi - Jemppu ja Jemuli
Kännykkä - Ei ole kännykkää
Sähköpostiosoite - 

Syntymäaika - 9.9.92
Syntymäpaikka - Seinäjoen keskus sairaala
Hiusten väri - vaalea
Silmien väri - sini-harmaa
Pituus - 136cm

Koulu - Lakaniemen Ala-aste
Luokka - 3lk
Lempiaine - Englanti

Harrastukseni - Juoksu, Pesäpallo, näyttely ja uinti
Hauskin peli - kimple
Suosikkiyhtyeeni - Tik TAk ja Spais sgööls
Parhaat TV-ohjelmat - Salkkarit
Lempikirjani - Babe suurkaupungissa
Lempiruokani - Spaketti ja jauheliha kastike
Hauskimmat eläimet - Hevonen, kissa ja koira

Minusta tulee isona - en vielä tiedä
Minä toivon - Että saisin kännykän

Päiväys - 26.8.01

3439228500_8991494fa1_z_large

Kävin eilen pienellä tutkimusmatkalla meidän vintillämme löytäen muun muassa osan kiiltokuva- ja tarrakokoelmastani, ystäväkirjani, kortteja ja vanhoja koulukirjoja. Eilisen vietin niitä lukien ja tuli hieman kummallinen olo lukiessa niitä. Aivan kuin olisi elänyt jälleen niitä hetkiä tuolta ystäväkirjasta, kun ei vielä tiennyt kuinka Spice girls kirjoitetaan ja kun yhdyssanatkin olivat vielä hieman hukassa.

En voi sanoa ehkä ikävöivänikään ala-astetta. Ainakaan siinä muodossa minä sen koin vuosia sitten. Meillä oli todella pieni koulu ja myös todella pieni luokka. Minun luokallani oli koko ala-asteen viisi oppilasta minut mukaanluettuna ja tänä päivänä luokallani on vielä kaksi noista neljästä minun lisäkseni. Juuri näiden nykyisten kahden ystäväni kanssa elimme luultavasti elämämme kuusi riitaisinta vuotta. Meillä oli hirveä kilpailu toisten seurasta, sillä eihän tuohon aikaan kolmen tytön yhdistelmästä tullut yhtään mitään. Ainakaan meidän keskuudessamme, muilta se kyllä näytti luonnistuvan. Olimme joka ikinen päivä tukkanuottasilla ja jonkun itkuun päädyttiin hyvin usein. Jälkeenpäin ajateltuna se oli melko rankkaa. :D 

Minä ja E jouduimme P:n kielimänä jälki-istuntoon rikottuamme koulun sääntöjä olemalla liikuntasalin patjavarastossa. Itse en muista tästä mitään. Välituntisin pelasimme paljon koripalloa, mutta joukkuejaoista ei koskaan tullut mitään, koska emme sopineet samaan joukkueeseen, mutta emme myöskään toisistamme erilleen. Aina joku oli yksin, koskaan emme voineet leikkiä sovussa kolmestaan. Itse olen lähtenyt itkien leikkimään välitunnilla yksin, koska en halunnut P:n ja E:n kanssa metsään leikkimään (juuri niin...) ja kerran olen jopa juossut P:tä karkuun, koska en halunnut sopia hänen kanssaan. :D Näitä juttuja riittäisi vaikka romaaniksi asti. 

Hupsis, nyt ollaan taas muisteltu menneitä. :)

2 kommenttia:

  1. aaw :D ihana pikkujenna, melkeen muistan sut tuollaisena mutta en ihan ;D ♥

    VastaaPoista
  2. Piti kuule justiin sulle soittaakin. :D Löysin nimittäin sustakin todistusaineistoa vuodelta... 2005. :DD

    VastaaPoista