28. helmikuuta 2011

Blogeihini on löydetty seuraavilla hauilla...

Cute-kitten-laughing_large
picture

a walk to remember - Ihan mielettömän hyvä leffa, joka jokaisen pitäisi nähdä. Ainakin jos pidät pätkääkään nyyhkyleffoista. :) Nyyhkygenren aatelia.

moulin rouge kampauksia - Penkkareita varten kiharsin hiukseni ja kiinnitin ne löysälle nutturalle jättäen kummalekin puolen kasvoja kehystämään yhdet kiharat. Toimi. Niin ja olisi minulla yksi moulin rouge -asu myynnissä, jos jotain kiinnostaa. :D

äidinkieli preliminääri 2011 tehtävät - Nyt en kyllä valitettavasti osaa auttaa. 

vaatekaappi - Joo, löytyy.

torey hayden tiikerin lapsi - Vanhassa blogissani kehuin tätä kirjaa maasta taivaisiin ja kyllähän se hyvä olikin. En vain enää muista mitä siinä tapahtui.

tiikerin lapsi - ^

vaatekaapin perusta - Voi sitä ei kannata minulta kysyä ollenkaan. :D P.S I love fashionin Lindalla on kuitenkin sanansa sanottavanaan tähän aiheeseen. :)

isoisä sukupuoliyhteydessä lapseen - ??? Täältä et kyllä löydä etsimääsi materiaalia... En tajua kuinka tuolla haulla on voinut päätyä tänne. :D Tai siis tämä on vanhan blogini puolelta. :)

järjestän yllätyssynttärit - Hyvä idea. :)

kemian kirjoitukset - Ovat kiitos korkeampien voimien ohi minun osaltani.

kokeesi on... hylätty autokortti - Ei ole kokemuksia. Inssini meni ekalla läpi. :)

ruotsin yo koe pisteytys - YTL:n sivuilta löydät avun ongelmaasi.

vadelmahyytelökakku - Kuulostaa joltain erittäin namilta. En kuitenkaan osaa neuvoa kuinka saat sellaisen aikaiseksi. :) Google tosin on kaveri. 

Tässä on siis hakuja, joilla on lödetty sekä tähän nykyiseen että vanhaan blogiini. :) Alussa uusia, lopussa vanhoja. Näitä oli kyllä kieltämättä hauska lueskella. :D Kaikkea ne ihmiset netistä etsivätkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti