23. joulukuuta 2010

Merry Christmas! ♥

D3ea4dbbe2d8c42f3ff84511ac609578_large

Aika juoksee kuin siivillä ja niinhän siinä kävi, että huomenna on jälleen jouluaatto. Eilen olin jo toistamiseen viikon sisällä Seinäjoella. Shoppailemassa kuten viimeksikin (ainoastaan joululahjoja kuitenkin). Pääfunktio reissulla kuitenkin oli ystävämme hakeminen joulunviettoon juna-asemalta. Syömässä kävimme muutamaankin otteeseen (ensin subwayssa ♥, sitten arnoldsissa ♥ ja lopuksi vielä Prismassa ravintolassa, josta saa maailman parasta pizzaa (BBQ Chicken)). Ilta päättyi elokuvateatteriin Rare Exportsin merkeissä. 

Tänään olen käynyt joululahjakierroksella kavereiden luona, hakenut kirjastosta joululuettavaa ja -katsottavaa (kolme elokuvaa, ihanaa kun on kerrankin aikaa). Kävin myös vierailulla naapurissa, jossa olen käynyt viimeksi aika monta vuotta sitten. Piti vain piipahtaa, mutta niinhän siinä kävi, että istuimme kahvipöydän ääressä muutaman tunnin vaihdellen kuulumisia. Oli kyllä mukava visiitti. (: Pitäisi käydä vähän useamminkin, olen aina niin laiska lähtemään minnekään.

En ole joululahjatoiveitani tänne kirjannut siitä syystä, että niitä ei oikeastaan ole. Pyysin kahta muumikulhoa ja tulevaisuuden tarpeiksi jotain keittiötarvikkeita, mutta muuta en ole toivonutkaan. En ole enää muutamaan vuoteen jaksanut oikein pyytää mitään ja siitä huolimatta lahjat ovat aina olleet mieluisia. :)

Kohta voisi siirtyä niiden lainaamieni kirjojen pariin. Illalla pitäisi vielä treffata muutamaa kaveria ja sitten joulu alkaisi jo virallisesti olla täällä. Oikein rentouttavaa ja mukavaa joulua kaikille ja muistakaa syödä paljon kaikkea hyvää ja viettää aikaa läheisien kanssa! ♥ Palataan asiaan luultavimmin joulupäivänä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti